Huskurer för tandblekning

Har du tröttnat på att dina tänder är missfärgade och gula, men samtidigt inte vill lägga stora pengar på en tandblekning hos tandläkaren? Då kan det vara hög tid för dig att testa en av alla de huskurer för vitare tänder som finns på marknaden, t ex genom att köpa belissas whitening online. Huskurer är något som man länge har använt sig av för skönhet, hälsa och välmående. Du har säkerligen fått en och en annan huskur när du var liten och förkyld – och visst funkar det!

Det finns flera olika typer av huskurer som du kan använda dig av om du vill få bort gula fläckar och missfärgningar från dina tänder. Här nedan har vi listat de vanligaste och bästa huskurerna som får dina tänder vita och fräscha igen. Observera att en huskur med naturliga produkter sällan kan mäta sig med de kemiska tandblekningar som sker hos en tandläkare. Tycker du inte att du får tillräckligt med resultat rekommenderar vi att du bleker tänderna med ett hemmakit eller hos en tandläkare istället. Det huskurerna kan hjälpa dig med är att återställa tändernas naturliga vita nyans och få bort fläckar och bakterier, vilket i sin tur kommer få dem att se bättre ut.

Tandblekning med bikarbonat

Tandblekning med bikarbonat är ett vanligt sätt att bli av med missfärgningar på tänderna. Det enda du behöver är en liten skål, bikarbonat, en tandborste och vatten. Blanda en liten mängd vatten med bikarbonatet i skålen och tillsätt några droppar citronjuice om du önskar. Nu blandar du allt till en mjuk pasta, likt en tandkräm, och borstar sedan tänderna precis som vanligt. Undvik att borsta på tandköttet.

Tandblekning med gurkmeja

Gurkmeja sägs ha många fina egenskaper när det kommer till skönhet och hälsa och även om kryddan är otroligt gul i sin färg så har den blekande egenskaper på tänderna. För att bleka tänderna med gurkmeja behöver du tandkräm, gurkmeja och en tandborste. Blanda en liten klick tandkräm med kryddan och borsta sedan tänderna noga och ordentligt. Vi rekommenderar att du borstar tänderna innan du påbörjar blekningen från http://www.tandblekningbutiken.se/, för att på så sätt minimera risken för att gurkmeja får fäste i plack och smuts.

Tandblekning med bikarbonat och folie

Återigen är bikarbonat en produkt som kommer att finnas med på listan över bästa huskurerna för tandblekning, men här ska du inte använda dig av en tandborste, utan av folie. Blanda bikarbonat och citron med en liten mängd tandkräm och applicera sedan krämen på båda tandraderna. Se till att hålla läppar ur vägen. Vik sedan två smala “skenor” av folie och fäst dessa över dina tänder, precis som om du skulle fästa löständer på halloween. Låt hela blandningen verka på tänderna under loppet av 15 minuter och borsta sedan tänderna som vanligt.